CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Președinta Maia Sandu a vizitat satele Bardar și Nimoreni din raionul Ialoveni

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat ieri satele Bardar și Nimoreni, din raionul Ialoveni. În discuțiile cu oamenii, șefa statului le-a vorbit despre eforturile pe care le face guvernarea pentru a păstra liniștea și pacea în țară, despre planurile de dezvoltare economică pentru următorii ani și despre obiectivul major de a deveni parte a marii familii europene până la sfârșitul acestui deceniu.

Președinta Maia Sandu, de Ziua Internațională a Pădurii: „Viața, sănătatea și confortul nostru depind mult mai mult de păduri decât ne-am fi imaginat”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat astăzi un mesaj către cetățeni, de Ziua Internațională a Pădurii. „Atunci când bem un pahar cu apă, construim case, citim cărți copiilor, ne bucurăm de o cină în familie, nu facem neapărat legătura între aceste mici bucurii și pădure. Și totuși, viața, sănătatea și confortul nostru depind mult mai mult de păduri decât ne-am fi imaginat”, a spus șefa statului.

Președinta Maia Sandu a discutat cu Secretarul General al Organizației Internaționale a Francofoniei, Louise Mushikiwabo

În ajunul Zilei Internaționale a Francofoniei, șefa statului a avut o întrevedere Secretarul General al Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF), Louise Mushikiwabo, aflată într-o vizită la Chișinău. Republica Moldova este una dintre cele 88 de țări membre ale marii familii OIF - francofonia reprezentând un spațiu de solidaritate și cooperare din care facem parte.