CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Președinta Maia Sandu a vorbit despre efectele negative ale muncii la negru

Șefa statului a participat astăzi la Conferința Internațională „Moldova trece pe alb: Soluții pentru încurajarea tranziției spre munca legală”, organizată de Ministerul Muncii și Protecţiei Sociale în parteneriat cu societatea civilă. Președinta Maia Sandu a vorbit despre cum sunt afectați oamenii, dar și economia, din cauza muncii informale, care este un fenomen răspândit în țara noastră.

Șefa statului a vizitat localitatea Naslavcea, afectată de rachetele rusești trimise spre Ucraina

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a mers astăzi în nordul țării, la Naslavcea, localitate afectată de rachetele rusești lansate spre infrastructura civilă a Ucrainei. Președinta țării a discutat cu localnicii, în mare parte vârstnici, care au fost nevoiți să treacă prin clipe de groază și ale căror case au rămas fără geamuri și cu acoperișurile distruse.

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu membrii delegației UE la Comitetul Parlamentar de Asociere Republica Moldova - Uniunea Europeană

Șefa statului s-a întâlnit, astăzi, cu delegația UE la Comitetul Parlamentar de Asociere Republica Moldova - Uniunea Europeană, condusă de Președintele delegației, Siegfried Mureșan. Președinta Maia Sandu a discutat cu membrii delegației despre agenda europeană a țării, despre acțiunile întreprinse de autorități pentru a îndeplini condițiile formulate de Comisia Europeană și despre necesitatea de a stabili următori pași.