CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele țării efectuează o vizită de lucru în Găgăuzia

Igor Dodon, președintele Republicii Moldova efectuează o vizită de lucru în raioanele Comrat, Ceadîr-Lunga și  Basarabeasca. Pe agenda de lucru sînt mai multe întrevederi cu administrația locală, cu oamenii simpli, cu colectivele de muncă. 

În cadrul acestei vizite, șeful statului va face o evaluare a proiectelor sociale implementate prin intermediul Fundației de binefacere ”Din Suflet”, a Campaniei Naționale ”Iubesc Moldova” ș.a.

Astfel, președintele țării a vizitat grădinițele de copii din satele Dezghingea, Beșalma și Congaz care au beneficiat de susținerea necesară în cadrul campaniei naționale de susținere a instituțiilor preșcolare din țară lansată de Fundația Primei Doamne. 

Conform solicitărilor adresate de administrație și părinți, grădinițele din Dezghingea și Beșalma au primit mobilier și teren de joacă pentru copii, iar grădinița din satul Congaz - suport pentru reparația acoperișului. Atît părinții și copiii, cît și administrațiile grădinițelor au mulțumit pentru sprijinul acordat de fundație în rezolvarea problemelor cu care se confruntă. 

Bucuria și satisfacția oferită de acești copii ne motivează să depunem și în continuare tot efortul pentru a le crea un mediu sănătos și confortabil pentru educație și dezvoltare”, a menționat Igor Dodon.