CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Republicii Moldova a avut o întrevedere cu Oleg Vasneţov

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov.

În cursul dialogului, părțile au examinat starea actuală de lucruri în politica internă și externă a Moldovei. Șeful statului a menționat că în ultimul timp, dialogul nostru bilateral se dezvoltă dinamic.

Președintele țării a adresat mulțumiri părții ruse pentru deschidere în soluționarea problemelor ce țin de exportul produselor moldovenești pe piața Federației Ruse, amnistia migranților moldoveni ș.a.

În mod special, părțile au discutat despre rezultatele vizitei de lucru pe care a întreprins-o Igor Dodon în Federația Rusă, în perioada 21-25 noiembrie, inclusiv discursul pe care l-a ținut în Duma de Stat a FR.

”Am primit invitația Președintelui Rusiei, Vladimir Putin, de a participa la ședința șefilor de stat din cadrul Uniunii Economice Eurasiatice, în calitate de observator, eveniment care va avea loc pe data de 6 decembrie, la Sankt Petersburg”, a declarat Igor Dodon.