CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Șefa statului a discutat despre cooperarea moldo-letonă cu Preşedintele Parlamentului Republicii Letone, Edvards Smiltēns

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a salutat astăzi la Chișinău pe șeful legislativului leton, Edvards Smiltēns, cu care a discutat despre situația de securitate din țară și din regiune. Președinta Maia Sandu a subliniat că, în pofida dificultăților, autoritățile mențin pacea și stabilitatea în țară și consolidează instituțiile care trebuie să asigure ordinea. Totodată, șefa statului a mulțumit pentru parteneriatul foarte strâns și susținerea activă în parcursul nostru european.

Președinta Maia Sandu a vizitat satele Bardar și Nimoreni din raionul Ialoveni

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat ieri satele Bardar și Nimoreni, din raionul Ialoveni. În discuțiile cu oamenii, șefa statului le-a vorbit despre eforturile pe care le face guvernarea pentru a păstra liniștea și pacea în țară, despre planurile de dezvoltare economică pentru următorii ani și despre obiectivul major de a deveni parte a marii familii europene până la sfârșitul acestui deceniu.

Președinta Maia Sandu, de Ziua Internațională a Pădurii: „Viața, sănătatea și confortul nostru depind mult mai mult de păduri decât ne-am fi imaginat”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat astăzi un mesaj către cetățeni, de Ziua Internațională a Pădurii. „Atunci când bem un pahar cu apă, construim case, citim cărți copiilor, ne bucurăm de o cină în familie, nu facem neapărat legătura între aceste mici bucurii și pădure. Și totuși, viața, sănătatea și confortul nostru depind mult mai mult de păduri decât ne-am fi imaginat”, a spus șefa statului.