CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat comuna Băcioi: „Aducem Uniunea Europeană acasă, în comunitățile noastre”

Președinta Maia Sandu a vizitat, astăzi, locuitorii comunei Băcioi cu ocazia inaugurării parcului public și a teatrului de vară din localitate. Cu acest prilej, șefa statului s-a adresat oamenilor cu un mesaj de felicitare și apreciere: „Aducem Uniunea Europeană acasă, în comunitățile noastre. România ne însoțește pas cu pas, în acest efort de a îmbunătăți calitatea vieții în satele și orașele noastre și este necondiționat alături de Moldova în calea europeană”, a subliniat Maia Sandu.

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la fondare, șefa statului a vizitat Centrul educațional pentru copiii bolnavi de cancer

Președinta Maia Sandu a vizitat Centrul educațional pentru copiii bolnavi de cancer cu prilejul marcării unui deceniu de la fondarea instituției: „Acum 10 ani, în calitate de ministră a Educației, participam la inaugurarea Centrului de instruire pentru copiii bolnavi de cancer. Îmi amintesc foarte bine amalgamul de emoții de atunci. Astăzi am vizitat din nou această instituție și am trăit aceleași emoții”, a spus șefa statului.