CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu Secretarul General al Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a salutat-o astăzi la Chișinău pe Secretarul General al Consiliului Europei Marija Pejčinović Burić, aflată într-o vizită de lucru în țara noastră. „Astăzi am revăzut-o la Chișinău pe doamna Secretar General Marija Pejčinović Burić cu care am discutat despre cooperarea Republicii Moldova cu Consiliul Europei.

Instituția prezidențială îndeamnă cetățenii să fie vigilenți și precauți față de informațiile false care apar în spațiul public, însoțite de imaginea Președintei Maia Sandu

Administrația prezidențială îndeamnă cetățenii să fie vigilenți și precauți față de informațiile false distribuite în spațiul public. În contextul atacurilor hibride cu care ne confruntăm în ultima perioadă, observăm faptul că imaginea șefei statului este utilizată în diferite tipuri de publicitate cu caracter de înșelăciune, fraudă și escrocherie prin care sunt promovate produse farmaceutice sau servicii bancare.

Șefa statului a avut o întrevedere cu Președintele Consiliului European, Charles Michel

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a salutat astăzi la Chișinău pe Președintele Consiliului European, Charles Michel, aflat într-o vizită în țara noastră. „I-am mulțumit Președintelui Michel pentru sprijinul consecvent al Uniunii Europene pentru Republica Moldova. Suntem țară candidată pentru aderarea la UE și vrem să inițiem negocierile de aderare cât mai curând posibil.

Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu Șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău, William Massolin

Șefa statului a discutat luni cu William Massolin, care își încheie misiunea de șef al oficiului Consiliului Europei în Republica Moldova. Președinta le-a mulțumit domnului Massolin și echipei sale pentru sprijinul constant acordat realizării reformelor democratice în țara noastră, în domeniul justiției, mass-media și a respectării drepturilor omului.