CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Igor Dodon a avut o întrevedere cu conducerea raionului Dubăsari și a orașului Vadul lui Vodă

În cadrul vizitei de lucru în satul Coșnița, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a depus flori la monumentul eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei și la monumentul eroilor căzuți în conflictul armat de pe Nistru din 1992, în semn de înalt respect pentru memoria ostașilor căzuți pe câmpul de luptă pentru pace pe meleagul nostru.

Președintele Republicii Moldova întreprinde o vizită de lucru în raionul Dubăsari

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde o vizită de lucru în raionul Dubăsari. Agenda de astăzi a șefului statului include întrevederi cu conducerea raionului, cu primarii localităților din regiune, cu reprezentanții asociațiilor de veterani, precum și se va familiariza cu activitatea mai multor agenți economici, a instituțiilor medicale și educaționale etc.

Președintele țării a inspectat lucrările de construcție a podului din raionul Florești

În cadrul vizitei în raionul Florești, Președintele țării, Igor Dodon, a inspectat lucrările de construcție a podului peste râul Răut, lângă satul Ștefănești. Construcția podului a demarat la finele anului 2019, din mijloacele Fondului Rutier. Valoarea totală a acestor lucrări este de 15,1 milioane de lei, până în prezent fiind valorificate aproximativ 11,5 milioane de lei.

Șeful statului s-a familiarizat cu activitatea a doi agenți economici din raionul Florești

În raionul Florești, Președintele Republicii Moldova s-a familiarizat cu activitatea a doi agenți economici specializați în agricultură. SRL „AgroCirip”, la fel ca și multe alte întreprinderi agricole din Moldova, este specializată în cultivarea cerealelor, rapiței, floarea soarelui, a porumbului și mai deține o livadă de pomi fructiferi pe o suprafață totală de aproximativ o mie de hectare.