CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Guvernul lansează Cartea de Condoleanțe electronică, în semn de respect și recunoștință pentru primul Președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur

16 septembrie 2023, Chișinău - Guvernul Republicii Moldova informează că, în semn de respect și recunoștință pentru primul Președinte al țării noastre, domnul Mircea Snegur, a fost deschisă Cartea de Condoleanțe electronică.

Președintele Mircea Snegur, o personalitate marcantă în istoria națională, a jucat un rol pivotant în consolidarea statalității, independenței și suveranității Republicii Moldova. Cu acest prilej, vă invităm să vă alăturați în a aduce un omagiu demn primului Președinte al țării noastre.

Cartea de Condoleanțe va fi accesibilă pe site-ul oficial al Guvernului: http://www.gov.md/mesaje. Fiecare cetățean este invitat să își exprime compasiunea, recunoștința sau să împărtășească gânduri și amintiri valoroase legate de mandatul primului Președinte al Republicii Moldova.

De asemenea, o Carte de Condoleanțe este deschisă și la Palatul Republicii.

În aceste momente de doliu național, să ne unim în spirit de solidaritate și respect pentru a onora memoria Președintelui Mircea Snegur.