CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Sub patronajul Primei Doamne a țării, Galina Dodon, şi cu suportul Fundaţiei de Binefacere „Din Suflet”, pe care o conduce, în Republica Moldova a avut loc ediţia a V-a a festivalului sportiv ”Taurul de Aur”, la care au participat persoane cu dizabilități

Galina Dodon, a participat la ceremonia de închidere a Festivalului, în cadrul căreia a înmînat personal premii învingătorilor competiţiilor.

”Mă bucur să văd aici atît de multă lume puternică spiritual, care demonstrează că prin voință pot fi depășite orice bariere și dificultăți. Cu mare drag voi înmîna aceste premii învingătorilor. Dar, în general, consider că aici cu toții sunteți învingători, fiindcă principala victorie constă nu în a stabili un record, ci în a-ți depăși limitele. Și în această privință, sunteți un bun exemplu.

Noi, din partea Fundației „Din Suflet”, o să vă ajutăm ori de cîte ori va fi necesar în organizarea evenimentelor sportive sau culturale”, a spus Prima Doamnă în mesajul său de salut, adresat tuturor participanţilor la eveniment.

Preşedintele Asociaţiei Obşteşti „Inva-profil”, organizatorul Festivalului, Ana Carabageac, i-a mulţumit Galinei Dodon pentru sprijinul acordat, declarînd că datorită implicării sale, a fost posibilă această sărbătoare.

Menţionăm că Festivalul sportiv pentru persoanele cu dizabilități „Taurul de Aur” s-a desfășurat pentru a cincea oară în Moldova și a întrunit peste 130 de participanţi: reprezentanți din Moldova, inclusiv Găgăuzia şi Transnistria, din Ucraina, România şi Federaţia Rusă. Cea de-a IV ediție a Festivalului, care a avut loc în anul 2016 a fost organizată cu sprijinul Președintelui de atunci a Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, ediție, la care dumnealui a participat personal.