CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Prima Doamnă a vizitat o familie cu doisprezece copii

Astăzi, Prima Doamnă a Republicii Moldova, Galina Dodon, a fost în vizită la familia Cebanenco cu 12 copii, din comuna Salcia, raionul Șoldănești.

În cadrul vizitei, Prima Doamnă s-a familiarizat cu problemele cu care se confruntă aceștia și a acordat suport sub formă de produse alimentare, produse igienice, haine, jucării și încălțăminte.

Menționăm că pe parcursul ultimelor săptămîni Fundația de Binefacere ”DIN SUFLET” a realizat mai multe acțiuni de caritate, printre care:

- Oferirea de ajutor pentru investigații și tratament de specialitate la Centrul de tratament și recuperare în Yoshkar Olla din Federația Rusă pentru Marin Ababii, un băiat de 22 an cu nevoi speciale, dintr-o familie de 5 copii, dintre care 2 sunt cu dizabilități. Această acțiune urmează să-i dea o șansă acestui băiat de a nu ajunge într-un scaun cu rotile.
- Acordarea suportului necesar pentru participarea Teatrului Național „Satiricus Ion Luca Caragiale” la Festivalul Internațional de artă „Mărțișor – 2017” în orașul Tiraspol, fiind un proiect de profundă semnificație națională și culturală.
- Oferirea posibilității unui copilaș de 5 luni, Robert Dabija, născut cu o patologie rară, de a face o investigație la Moscova, în urma intervenției chirurgicale care a avut-o recent.
Fundația de Binefacere ”DIN SUFLET” va acorda și în continuare, în măsura posibilităților sprijinul necesar celor care se vor adresa după ajutor, celor, care în condițiile actuale nu sînt în posibilitatea de a rezolva unele probleme cu care se confruntă.