CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Prima Doamnă a Republicii Moldova, Galina Dodon, a participat la Tîrgul Caritabil de Iarnă

Prima Doamnă a Republicii Moldova, Galina Dodon, care este Președinte de Onoare al Clubului Internațional al Femeilor din Moldova (CIFM), a participat la ce-a de-a XXIII-a ediție a Tîrgului Caritabil de Iarnă, organizat de CIFM, la Centrul Expozițional „Moldexpo”.

Diverse organizații internaționale și ambasadori acreditați în țara noastră, împreună cu soțiile lor, s-au reunit pentru a organiza acest eveniment de caritate care are drept scop oferirea unui sprijin copiilor și persoanelor defavorizate.

Prima Doamnă a salutat pe cei prezenți la eveniment și a mulțumit organizatorilor, în mod special ambasadelor, pentru faptul că deja de 23 de ani depun efort și sunt alături de copiii nevoiași din Republica Moldova, pe care de-a lungul timpului i-au ajutat prin numeroase proiecte.

Galina Dodon a menționat că participarea la acest tîrg, oferă prilej de a întinde o mînă de ajutor, de a demonstra empatie și solidaritate, de a fi mai buni în ajunul sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, Galina Dodon a dat asigurări că instituția prezidențială și Fundația de Binefacere „Din Suflet”, va fi mereu alături de orice inițiativă de caritate și a exprimat încredere că acest eveniment va aduce un plus de zîmbet și de lumină în inimile copiilor.