CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Preşedintele Igor Dodon împreună cu Prima Doamnă, Galina Dodon, au înmînat cheile de la o casă unei familii social-vulnerabile

Astăzi, Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon împreună cu Prima Doamnă, Galina Dodon au mers în satul Bozieni, raionul Hînceşti, la familia Harcenco Olga şi Iuzic Mihail, pentru a le înmîna cheile de la o locuinţă, aşa cum au promis la începutul anului curent. Aceasta s-a întîmplat după ce Preşedintele Igor Dodon a aflat de necazul acestei familii, care împreună cu cei 4 copii mici: 2 fetiţe - de 2 luni şi de 5 ani şi 2 baieţi - de 2 şi 8 ani, locuiau într-o casă ce nu le aparţinea și se afla într-o stare dezastruoasă, lipsindu-le strictul necesar pentru a supraviețui.

În cadrul vizitei la Bozieni, Igor Dodon a menţionat că familia poate trece imediat în casa lor care dispune de 5 odăi şi mai are un teren de 20 de ari în preajmă. Totodată, locuința a fost asigurată cu tot strictul necesar: mobilier, frigider, aragaz, maşină de spălat automată.

“Vreau să le mulţumesc celor care au reacţionat prompt la apelul nostru lansat acum două luni, în cadrul campaniei naționale de colectare a fondurilor și au contribuit la achiziţionarea acestei case, din raionul Hînceşti, satul Bozieni.
În cadrul Fundaţiei de Binefacere “DIN SUFLET”, creată recent şi condusă de Prima Doamnă, vom continua acțiunile de caritate și în cazul altor familii social-vulnerabile cu mulți copii care necesită ajutorul nostru”, a menţionat Igor Dodon.