CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

În ajunul Zilei Internaționale a Copilului, Prima Doamnă a țării, Galina Dodon a efectuat o vizită la grădinița Nr. 87 din sectorul Buiucani al Capitalei, care a beneficiat de ajutorul Fundației de Binefacere ”Din Suflet” în programului național de susțin

În ajunul Zilei Internaționale a Copilului, Prima Doamnă a țării, Galina Dodon a efectuat o vizită la grădinița Nr. 87 din sectorul Buiucani al Capitalei, care a beneficiat de ajutorul Fundației de Binefacere ”Din Suflet” în programului național de susținere a instituțiilor preșcolare.

Administrația grădiniței împreună cu părinții copiilor au adresat o solicitare Fundației Primei Doamne privind  necesitatea schimbării mobilierului uzat și învechit din unele grupe. Astfel, instituția preșcolară a beneficiat de pătucuri confortabile și dulăpioare noi.

Prima Doamnă a felicitat copiii cu ocazia încheierii anului de studii și a Zilei Internaționale a Copiilor, urîndu-le sănătate și o copilărie fericită. Copiii au fost serviți de oaspeți cu dulciuri, suc și fructe.