Președintele Maia Sandu a discutat cu conducerea Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova - Republica Italiană din cadrul Senatului

Programul vizitei la Roma a Președintelui Maia Sandu a continuat astăzi cu un dejun de lucru, la care au participat Președinta și Vicepreședinta Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova - Republica Italiană din cadrul Senatului, doamnele Loredana Russo și Alessandra Maiorino.

„M-am convins încă o dată că Republica Moldova are prieteni și parteneri de încredere în Italia”, a subliniat Președintele Republicii Moldova.

Șefa statului a discutat cu doamnele senatoare despre situația politică și economică din țările noastre. „Am menționat, de asemenea, importanța intensificării cooperării parlamentare, în special după scrutinul din 11 iulie”, a spus doamna Maia Sandu.

Tot în cadrul vizitei la Roma, șefa statului s-a întâlnit cu fosta Ambasadoare a Italiei la Chișinău, ES Valeria Biagiotti. „O adevărată prietenă a țării noastre”, a menționat Președintele Republicii Moldova.