CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Președinta Maia Sandu l-a felicitat pe Maestrul Eugen Doga cu prilejul zilei sale de naștere

Șefa statului a transmis un mesaj în care vorbește despre Mărțișor ca un simbol al renașterii și al păcii. „Prima zi a primăverii ne aduce Mărțișorul - un semn al renașterii naturii, prin care sărbătorim primăvara, speranța unui nou început, viața. În această perioadă grea, marcată de războiul sângeros din Ucraina, Mărțișorul devine și un adevărat simbol al Păcii și al grijii față de cei apropiați”, a spus Președinta Maia Sandu.

Șefa statului a desemnat-o pe Veronica Bradăuțanu în calitate de consilieră în domeniul justiției

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat decretul prin care Veronica Bradăuțanu este numită consilieră prezidențială în domeniul justiției. Veronica Bradăuțanu a fost în perioada 2022-2023 consilieră a Ministrului Justiției, totodată activând pentru o perioadă în calitate de Președintă a Colegiului Disciplinar al Executorilor Judecătorești și membră a Colegiului de Autorizare și Disciplină a Administratorilor Autorizați.

Președinta Maia Sandu salută decizia Guvernului nipon de a ne oferi sprijin bugetar în sumă de 100 milioane de dolari SUA

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat că, a avut o discuție cu ambasadorul Japoniei la Chișinău, Yamada Yoichiro. „La sfârșitul săptămânii trecute, ambasadorul Japoniei la Chișinău, Yamada Yoichiro, mi-a comunicat decizia Guvernului nipon de a oferi țării noastre sprijin bugetar în sumă de 100 milioane de dolari SUA”.