CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Șefa statului a felicitat comunitatea evreiască din Moldova cu prilejul sărbătorii de Pesah și s-a întâlnit cu reprezentanții comunității

Președinta Maia Sandu a felicitat, astăzi, comunitatea evreiască din Moldova cu prilejul sărbătorii de Pesah și s-a întâlnit cu reprezentanții comunității evreiești din țara noastră. La discuțiile cu șefa statului au fost prezenți Alexander Bilinkis președintele comunității evreiești și Aliona Grossu, directoarea comunității evreiești.

Președinta Maia Sandu: „Avem susținerea României și Germaniei în realizarea proiectului nostru de țară - aderarea la UE”

Șefa statului susține că Republica Moldova are prieteni adevărați, care ne sunt alături necondiționat: „Ieri, la București, am participat la o reuniune trilaterală cu Președintele României, Klaus Iohannis, și cu Cancelarul federal al Germaniei, Olaf Scholz. Datorită sprijinului României și Germaniei am reușit să trecem mai ușor peste greutățile iernii - am asigurat țara cu necesarul de electricitate și gaze și am putut oferi oamenilor compensații pentru plata facturilor”.