CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Președinta Maia Sandu: „Îi încurajez pe oamenii de afaceri olandezi să investească în Republica Moldova, iar pe turiștii din Țările de Jos - să ne viziteze țara”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu Prim-ministrul Regatului Țărilor de Jos, Mark Rutte, care a efectuat o vizită de lucru la Chișinău. Este pentru prima dată când un Prim-ministru olandez vizitează Republica Moldova, fapt ce a permis resetarea dialogului politic dintre cele două țări și a pus baza unui parteneriat puternic de viitor, în domenii importante pentru cetățeni.

Președinta Maia Sandu a discutat cu ministrul Afacerilor Externe al Croației, Gordan Grlić Radman

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu ministrul Afacerilor Externe al Croației, Gordan Grlić Radman, care se află într-o vizită de lucru în țara noastră. Oficialii au discutat despre prioritățile guvernării de la Chișinău, despre reformele pornite în sectorul justiției și în cel economic, dar și despre provocările cu care ne confruntăm pe plan național și regional.

Șefa statului propune modificarea legislației pentru a pune în practică mecanismul de confiscare extinsă a averilor acumulate prin acte de corupție

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, propune modificarea legislației pentru a face posibilă punerea în practică a mecanismului de confiscare extinsă a averilor acumulate prin acte de corupție. O inițiativă legislativă ce are ca scop îmbunătățirea cadrului legal în domeniu a fost expediată astăzi Parlamentului.