CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Președinta Maia Sandu convoacă, astăzi, Consiliul Suprem de Securitate

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, convoacă astăzi, începând cu ora 10.00, ședința Consiliului Suprem de Securitate. Pe ordinea de zi figurează subiecte precum efectele economice și sociale ale creșterii prețurilor și riscurile asupra economiei naționale; impactul creșterii prețurilor la resursele energetice; funcționarea mecanismelor concurențiale pentru asigurarea eficienței piețelor energetice și alimentare.

Doi elevi din Chișinău, laureați ai unui prestigios concurs de științe și inginerie din SUA, premiați cu diplome de onoare de Președinta Maia Sandu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a acordat astăzi Diplome de Onoare pentru Cosmin Ciorbă, elev în clasa a 11-a la Liceul „Ion Creangă”, și Andrei Copaci, elev în clasa a XII-a la Liceul „Prometeu-Prim” din capitală. Diplomele le-au fost oferite pentru locul III, cu care s-au întors recent de la „Regeneron ISEF”, un Concurs internațional de științe și inginerie din SUA.

Șefa statului s-a întâlnit cu o delegație a Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul Regatului Țărilor de Jos

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit vineri cu o delegație a Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul Regatului Țărilor de Jos, care a efectuat o vizită de lucru la Chișinău. Discuția a vizat situația de securitate din regiune și consecințele economice ale războiului din Ucraina asupra Moldovei, agenda noastră europeană și relațiile bilaterale moldo-olandeze.