CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Șeful statului a vizitat comuna Rădeni din raionul Strășeni

În comuna Rădeni, raionul Strășeni, Președintele Moldovei, Igor Dodon, s-a familiarizat cu procesul de reabilitare a unui segment de drum cu lungimea de doi kilometri. Din surse alocate din bugetul local și datorită sprijinului acordat de agenții economici, au fost efectuate lucrări în proporție de peste 90%, în sumă de 4,2 milioane de lei. Pentru finalizarea lucrărilor, urmează să mai fie identificate aproximativ 300 mii de lei.

Igor Dodon a vizitat mănăstirea de lângă satul Țigănești, raionul Strășeni

Președintele țării, Igor Dodon, a vizitat mănăstirea de lângă satul Țigănești, raionul Strășeni. În prezent, pe teritoriul acesteia sânt trei biserici: Adormirea Maicii Domnului (a fost construită în anul 1725, apoi a fost reorganizată și reconstruită de câteva ori), Sfântul Nicolae (1868) și Biserica în cinstea icoanei Maicii Domnului „Izvorul Tămăduitor” (2009).

Președintele țării a vizitat grădinița „Lăstăraș” și Casa de cultură din satul Drăgușeni, raionul Strășeni

În satul Drăgușeni, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a vizitat grădinița „Lăstăraș”, sediul căreia a fost reparat în anul 2018 din surse financiare alocate din bugetul de stat și din donații. Grădinița este prevăzută pentru 60 de copii din trei categorii de vârstă, începând cu cea de creșă.