CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Mesaje de felicitare adresate președintelui Nicolae Timofti

„Doresc să vă reconfirm sprijinul meu deplin și necondiționat pentru atingerea obiectivelor comune privind integrarea europeană a Republicii Moldova și implementarea proiectelor bilaterale menite să conecteze mai strâns statele noastre. Suntem ghidați, în acest efort, de spiritul Parteneriatului Strategic pentru Integrarea Europeană a Republicii Moldova, de patrimoniul nostru comun de valori, precum și de așteptările cetățenilor de pe cele două maluri ale Prutului”, se arată în mesajul președintelui României.

Președintele Nicolae Timofti i-a decorat post-mortem pe pompierii Nicolae Popa și Gheorghe Șova, decedați în timpul exercitării unei misiuni de serviciu

„Pentru îndeplinirea ireproşabilă a datoriei de serviciu și sacrificiul manifestat la lichidarea unui incendiu”, cu ordinul „Credință Patriei” clasa I au fost decorați post-mortem pompierii Nicolae Popa și Gheorghe Șova, care și-au pierdut viața în timpul exercitării unei misiuni de serviciu pe 26 noiembrie a.c. în orașul Telenești.