CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Nicolae Timofti a transmis un mesaj de felicitare cu prilejul Sărbătorii Învierii Domnului

"Respectând tradiția strămoșească, să fim în această zi alături de cei dragi, așezați împreună la masa de sărbătoare, pe care să găsim ouă roșii, pască și cozonac. Deși în această perioadă ne confruntăm cu numeroase probleme și provocări, este important să păstrăm aceste frumoase datini, întru unitatea și dăinuirea noastră ca popor, întru făurirea binelui comun și întru dezvoltarea țării".

Comisia Națională de Heraldică s-a întrunit într-o ședința festivă dedicată Zilei Drapelului de Stat

Comisia Națională de Heraldică de pe lângă președintele Republicii Moldova, s-a întrunit astăzi, 26 aprilie a.c., într-o ședința festivă dedicată Zilei Drapelului de Stat. În cadrul ședinței a fost semnat un acord de colaborare în domeniul proprietății intelectuale între Comisia Națională de Heraldică și Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală a Republicii Moldova

Interpretări eronate legate de promulgarea Legii nr. 324 din 27 decembrie 2012

Urmare a unor interpretări eronate legate de promulgarea de către șeful statului a Legii nr. 324 din 27 decembrie 2012 (supranumită Legea vinietei) pentru modificarea și completarea Codului fiscal, și a unor afirmații potrivit cărora șeful statului nu ar fi promulgat Legea respectivă în timp util, precizăm următoarele: președintele Nicolae Timofti a promulgat în regim de urgență Legea nr. 324, în condițiile în care are la dispoziție 14 zile pentru a se pronunța pe marginea legilor votate de Parlament.