CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președinta Maia Sandu a participat la deschiderea Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor”

Șefa statului a participat, astăzi, la deschiderea Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor”.  „I-am urmărit cu admirație pe artiștii noștri, nume care sunt cap de afiș pe scene mari la Copenhaga, Geneva sau Lisabona. Știu că în spatele unei străluciri de o oră în luminile rampei sunt luni și ani de muncă, de sacrificiu. De aceea, trebuie să știm să-i cinstim pe cei buni, să-i cunoaștem și să ne promovăm valorile”, a punctat Președinta Maia Sandu.

Președinta a menționat că ediția festivalului din acest an este una specială, întrucât pentru prima dată, „Mărțișorul” va ajunge în toate raioanele țării, dar și peste granițele ei, datorită campaniei organizată de Guvern pentru toți cetățenii noștri. 

Artiștii de la noi, dar și din  străinătate vor urca pe scenele din zeci de orașe și sate, atât din țară, cât peste hotare. Iar cetățenii de acasă și din diasporă vor putea admira frumusețea acestui festival și pe artiștii noștri care duc faima Moldovei peste tot în lume. 

„Eu am crescut într-o familie mare care a cântat și a iubit mereu cântecul. Cred că muzica știe cel mai bine să se apropie de inima omului și să-l ridice deasupra cotidianului. Vă îndemn să mergeți la „Mărțișor”, un festival datorită căruia primăvara începe mai frumos”, a mai spus Președinta Maia Sandu.