CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Șeful statului întreprinde o vizită de lucru în raionul Edineț

Astăzi, Președintele Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru în raionul Edineț, în cadrul căreia va participa la inaugurarea unui complex sportiv din orașul Cupcini, precum și se va familiariza cu starea de lucruri de la fabrica de zahăr și cea de lactate din orașul respectiv. 

Inaugurarea terenului sportiv din or. Cupcini face parte din proiectul național de reabilitare a infrastructurii sportive, lansat în toamna anului 2017, sub egida Președintelui Republicii Moldova. Complexul respectiv include un teren de fotbal, de volei, de baschet, de tenis, instalații pentru fitness, terenuri de joacă pentru copii și de odihnă pentru adulți.

Șeful statului a salutat locuitorii orașului exprimîndu-și speranța că acest teren de sport va diversifica viața lor socială și îi va motiva să practice sportul. Totodată, Igor Dodon i-a asigurat pe localnici de faptul că va continua să acorde o atenție sporită dezvoltării sportului în țara noastră.

Amintim că Programul național de reabilitare a infrastructurii sportive prevede construcția a 300 de complexuri sportive în localitățile din țară, predominant în zonele rurale și se desfășoară în cadrul Campaniei Naționale „Iubesc Moldova” și în parteneriat cu Fundația de Binefacere a Primei Doamne „Din suflet”.