CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon a participat la deschiderea Campionatului Europei de Motocross printre juniori

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la deschiderea Campionatului Europei de Motocross printre juniori, la categoria motociclete cu o capacitate a motorului de 65-85 cm cubi.

Evenimentul se desfășoară sub egida Președintelui Republicii Moldova și mai include Campionatul Balcanic și campionatul moldovenesc tradițional „Cupa Gagarin”.

Șeful statului i-a salutat pe toți participanții la competiții – concurenți din Republica Moldova și din alte nouă țări, inclusiv România, Ucraina, Israel etc. Președintele țării a apreciat nivelul înalt de pregătire al sportivilor noștri și le-a urat succes tuturor participanților la competiție. Totodată, Igor Dodon și-a exprimat încrederea că oaspeții țării noastre vor aprecia la justa valoare calitatea traseului reconstruit totalmente.

De asemenea, șeful statului le-a adresat mulțumiri organizatorilor Campionatului – Federației de Motociclism din Republica Moldova pentru pregătirea extraordinară a competiției și a anunțat despre înțelegerea preliminară de a organiza în țara noastră una din etapele Campionatului Mondial de Motocross din anul 2020.